Supravietuirea in natura si salbaticie

Site-urile lui Ciprian Muntean


Blogul Cipm
Am dat de site-urile lui Ciprian Muntean la sectiunea de link-uri de pe bushcraft.me, care are titlul inselator “De citit”-personal asociez cititul cu cartile, nu cu internetul…

Ciprian (cunoscut si ca “Cipm”) ¬†este pasionat de bushcraft si supravietuire si intretine doua site-uri care sunt inter-linkate:

Primul este structurat ca si blog si are articole publicate cam o data pe luna. Parte din link-urile de pe blog conduc la al doilea site, care este cel care contine cea mai pare parte din informatii.

Pe cel de-al doilea site, articolele de bushcraft sunt doar o parte din tematica abordata. Ele sunt in general tutoriale sau recenzii, facute de autor sau preluate de pe site-urile altor pasionati. Gasesti atat tutoriale cu imagini cat si tutoriale video. Mi-au placut cele doua tutoriale care descriu doua metode de a produce char-cloth (panza carbonizata), utila in aprinderea focului cu amnarul.

In plus mai gasesti articole despre iesirile in natura.

Site-ul este o buna zona in care sa gasesti articole DIY (“cum sa faci”, pentru cei care nu stiu engleza), dar trebuie mentionat ca majoritatea tutorialelor sunt clipuri video in limba engleza, deci e bine sa cunoasteti aceasta limba.

Reply

*